KV Laen



KV Laen pakub laene kinnisvara tagatisel (korter, maja, suvila). Laenud on paindlikud ja esialgne vastus antakse juba 1h jooksul laenutaotluse esitamisest ning laenuraha kantakse üle juba samal pangapäeval pärast hüpoteegi seadmist notari juures.

KV Laenust saab taotleda laene kuni 10 000 eurot tähtajaga kuni 10 aastat eriti madala intressiga alates 13 % aastas. Lisaks ei nõuta kallist hindamisakti. Laenu tagatiseks aktsepteerime elukondlikku kinnisvara nagu korterid, majad, suvilad jms. Kinnisvaratagatise asukoht ei ole määrav, kuid tagatise turuväärtus peab olema piisav võrreldes laenusummaga.

Laenu kasutamisele KV Laen piiranguid ei sea: laenu võib kasutada oma elujärje parandamiseks, olemasolevate kohustuste refinantseerimiseks, reisimiseks või lihtsalt mõne olulise ja edasilükkamatu ostu tegemiseks.

KV Laen aitab ja nõustab alati kõige mõistlikuma lahenduse leidmisel, näiteks ei ole laenu saamise takistuseks maksehäirete olemasolu krediidiinfos, kui laenuvõtja likvideerib võetavast laenust ka maksehäired.

Laenu taotlemine KV Laen

Laenu taotlemine KV Laenust on kiire, lihtne ja paindlik. Laenu saab taotleda:

  • Internetist, täites laenutaotluse KV Laen koduleheküljel siin. Vajalikud dokumendid (isikut tõendav dokument ja viimase 6 kuu pangakonto väljavõte) saab esitada kas kohe koos laenuavaldusega või saates need hiljem e-mailile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Pärast positiivset laenuotsust lepitakse kokku teile sobilik notariaeg hüpoteegi seadmiseks ning hüpoteegikande tegemist kantakse raha teie arveldusarvele juba 1 pangapäeva jooksul.

KV Laenu sõbralik klienditeenindus vaatab laenutaotlusi läbi iga päev kella 09:00 - 18:00-ni, esialgne vastus laenutaotlusele antakse juba minutite jooksul taotluse esitamisest.

Isikutuvastamine KV Laen

KV Laenu isikutuvastuseks toimub hüpoteegi seadmisel teile sobilikus notaris üle Eesti.

KV Laen Kontaktandmed

  • Telefon: +372 58 459 459
  • E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

KV Laenu laenutooted